Kokosmjölbröd med chiafrön – glutenfritt

Här kommer ett lättbakat och glutenfritt kokosmjölbröd med chiafrön som är rika på omega 3, fiber och protein:

Ingredienser:

1,25dl Kokosmjöl
1,25dl Chiafrön
1/2 tsk salt
2tsk bakpulver
5 Ägg
1tsk Vinäger
0,5dl Kokosolja
2msk Vatten

Sätt ugnen på ca 165 grader, mixa samman alla ingredienser och häll i en form. Grädda i ugnen i ca 40 min. Tada, färdigt!

3 Responses to “Kokosmjölbröd med chiafrön – glutenfritt

  • Jag är så imponerad av eran blogg! Härliga ämnen, bra tips och tankar! Jag följer med spänning!!

    Kramar Karin B

    • Härligt att höra! Vi hoppas kunna inspirera och motivera till långsiktiga hälsomedvetna val.

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *