Flytt från en del av jorden till en annan!

FlyttDet är mycket som händer nu!! Det här året har visat sig bli ett otroligt stort år för mig och fästmannen, då vi efter nästan 5 år i Australien bestämt oss för att lämna livet här och flytta hem till Sverige! På vägen hem stannar vi i Thailand och gifter oss! Det blir ett litet intimt strandbröllop med familjerna och vi längtar så! I Thailand kommer jag även gå en yogalärarutbildning och vi kommer passa på att resa lite och hälsa på vänner runtom i världen innan vi landar på svensk mark i December (jag får nypa mig i skinnet för att förstå att allt verkligen händer!).

Stora mål som uppnås detta år:
– Gifter mig med min bästa vän och den viktigaste personen i mitt liv
– Blir Australiensisk medborgare
– Blir färdig Hälsocoach
– Går Yogalärarutbildning

Det är mycket att stå i just nu då vi har ca 2 veckor kvar i landet, eftersom det är så stora förändringar som sker är det svårt att ta in dem och det är med blandade känslor vi fixar med allt som ska göras innan flytt från en sida av jorden till en annan! Alla möbler är sålda så lägenheten är nästan tom, men det är fortfarande mycket som ska fixas och många frågetecken som ska rätas ut. Vi vet ännu inte vart i Sverige vi hamnar så det är en spännande tid som väntar framöver!

Under tider av förändring och stress så är det än viktigare att inte glömma bort att ta hand om sig själv. Det är lätt hänt att man rusar på från en uppgift till en annan för att bocka av listan och få allt gjort, utan att stanna upp för att vara i nuet eller för återhämtning. För att inte fastna helt i allt som har med flytt att göra så ser vi till att återhämtningsaktiviter verkligen blir av genom att boka in träffar med vänner, träning och liknande och försöker även ta vara på de små stunderna i vardagen för avkoppling (en extra stund i solen, ett extra långt andetag, en extra lång kram, en stund på spikmattan eller en liten promenad). Ikväll blir det sushi med tjejkompisarna!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.