God svettig Jul!

God svettig Jul! I förra inlägget skrev jag hur viktigt det är med rörelse för att balansera våra hunger och mättnadshormoner, så för att underlätta för er, har jag gjort ett skönt upplägg på 10 övningar med 24 repetitioner av varje. Detta kommer definitivt att ge kroppen en utmaning! I videon visar jag alla 10 övningar med hjälp av mina söta nissar Felicia och Meya=).

Bilden nedan visar upplägget och vilken ordning jag gör övningarna. Lycka till och njut av allt din fantastiska kropp kan göra!=) (även om det kan kännas svårt i vissa övningar, lyssna på din kropp och gör så gott du kan!).

2 Responses to “God svettig Jul!

  • Så har man fått en ny lista på övningar att prova! Viktigt med variation för att orka med träningspass för mig. Inte behövde jag leta eller köpa nåt. Vad du underlättar! Det här var en fin julklapp. Tack snälla!

    • Åh vad roligt att höra, varsågod! Visst finns det sååå mycket man kan göra utan någon annan utrustning än den egna kroppsvikten! Önskar dig ett skönt träningspass och en trevlig jul!
      Mvh Kristin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.