Gott Nytt År!

Gott Nytt År
Hoppas julen har varit underbart härlig och avslappnande! Det har den varit för vår del, mycket tid i naturen och med vänner. Det är otroligt svårt att finna julkänslan i värme och sol, men extra ledig tid att spendera med familj är alltid det bästa! Det nya året närmar sig och det medför ofta reflektioner över året som gått och eventuellt nya mål/löften för det kommande året. Personligen har jag aldrig varit mycket för nyårslöften, däremot tycker jag om att gå igenom året samt vilken riktning jag vill att nästa år ska ta. Vad vill jag spendera mer tid på? Vad vill jag ska få större del i mitt liv? Vad kan få mig att bli en ännu bättre version av mig själv 2017? Vad kan jag bidra ännu mer med? Hur går dina funderingar kring det nya året?

År 2017 kommer att bli ett stort år för oss då vi väntar vårt första barn!! Självklart kommer det att innebära en massa förändringar och kommer vara det absolut viktigaste för oss detta året (och kommande år=). Vi är så otroligt lyckliga över att få välkomna bebis Scherdin i Juni!
gott-nytt-ar
Hälsotugg kommer därmed av naturlig anledning att framöver dela med sig av lite mer graviditet-barn fokuserad information och för att det är ett stort intresse hos mig! Det finns så mycket missvisande och ensidig information, så det är viktigare än någonsin att läsa på och hitta det som känns bäst för en själv. Här nere i Brisbane går jag till en holistisk barnmorska-klinik som är helt suverän och det är så skönt att känna fullkomlig tillit till dem och deras sätt att arbeta.

För lite mer läsning, äs gärna tidigare inlägg i vår 3-delade serie; Börjar barnets hälsa innan födsel? Del 2, del 3

För dokumentärtips:
Microbirth 
The business of being born
The face of birth
The Milky Way


Önskar er ett GOTT NYTT ÅR!!

/Kristin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.