Hälsoboostande Eteriska Oljor

Hälsoboostande eteriska oljor

Mina hälsoboostande oljor från Young Living! Jag började använda eteriska oljor för ca 4 år sedan och har testat mängder av olika märken och har alltid återkommit till Young Living. Köper man 100% rena oljor så kan man tro att kvaliteten ska vara ungefär densamma men så är det inte. Personligen tycker jag att Young Livings oljor doftar renare och starkare, räcker längre samt ger ett annat resultat (har t.ex använt en annan lavendel ett tag och bara av att andas in oljan känner jag direkt skillnad på dess effekt på mig). Så nu köper jag hellre färre oljor av bästa kvalitet än flera olika av sämre kvalitet..!

Oljorna går att använda på alla möjliga sätt; som aromaterapi, hudvård, emotionell hälsa, i matlagning, städning etc. Oljorna går så långt tillbaka som 4500 f. Kr, där Egyptier var de första att upptäcka hur potenta dessa oljor var för att behandla de sjuka. Dessa är mina favoritoljor just nu:

Pepparmynta: Energigivande, stödjer matsmältning, respiratoriska systemet, ökar koncentration. Min favorit mot illamående och åksjuka!

Citrongräs: Renande, stödjer matsmältning, mental klarhet, stödjer cirkulationssystemet. Kanon som myggmedel!

Apelsin: Uppliftande, stärker våra celler, känslomässig balans, lugnande effekt på kroppen. Supergod i choklad!
Enkelt chokladrecept: 3 Msk Kakao, 3 Msk Kokosolja, 1 Msk Honung, 3-4 droppar Apelsinolja. Blanda och ställ in i kylen för att stelna.

Lavendel
: Lugnande och avslappnande, perfekt innan läggdags och att droppa på huvudkudden för en god natts sömn. Den är även bra för irriterad hud.

Gentle Baby: Lugnande och stöttande för mor och bebis, som gravid smörjer jag in magen med sheasmör eller kokosolja och masserar in en droppe Gentle Baby. Den luktar så gott så använder den även som parfym!

Läs mer om vad eteriska oljor är och vad som gör dem så bra  eller om du är sugen på att testa dessa fantastiska oljor kan du göra det här!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.