Hälsotugg i Thailand!

Nu har vi två ”hälsotuggare” spenderat två underbara veckor tillsammans i Thailand. Anledningen var mitt bröllop! Hanna är min brors flickvän och första veckan spenderades med min familj på en liten ö med bara oss på stranden och andra veckan tillsammans med min nyblivna makes familj på en annan ö, där vi gifte oss!

Bröllopet och hela dagen var helt fantastisk, det var precis som vi ville ha det och vi är så himla nöjda! Dagen började med att damer och herrar delade upp sig, vi drack fruktsmoothies, lekte lekar, badade i jacuzzi och jag fick manikyr (kändes som en andra möhippa!:) Lyckligtvis för mig är Oskars syster make-up artist så hon fixade mitt smink och hår så det blev superfint.

Bröllopsceremonin var på stranden, vi var barfota och efteråt skålade vi med kokosnötter! Fotograferingen blev lite annorlunda då vi gillar att vara aktiva så vi gjorde acroyoga, klättrade på klättervägg och i träd bland annat. Middagen på kvällen bestod av en otroligt god fisk- och skaldjursbuffet och bröllopstårtan blev inte traditionell den heller, den bestod av ett berg av exotiska frukter.

Att köpa ett bröllopspaket i Thailand kändes lite som en chansning som kunde sluta lite hur som, men det blev verkligen precis som vi önskat, intimt, personligt och i naturen med familjerna som gäster. Kanske stämmer klichén om bröllopsdagen som den bästa dagen i ens liv!:)

Det har varit underbart att ha spenderat så mycket avslappnad tid tillsammans med familjen, jag och Hanna har hunnit med en massa skoj. Vi har utforskat råvaror och thailändsk mat, yoga och träning på på stranden, pratat hälsoämnen i evighet och diskuterat hälsotugg och möjliga framtidsplaner för att bidra till ett friskare och hälsosammare Sverige, allt självklart barfota i sanden med en kokosnöt i handen!:)

Idag bär det av hemåt för Hanna och familjen, jag och maken åker vidare till Koh Chang där jag ska gå på yogalärarutbildning i 22 dagar!!

IMG_0226-1.JPGIMG_0228-1.JPG

IMG_0227-3.JPG

2 Responses to “Hälsotugg i Thailand!

  • Så fina bilder och så kul att läsa om er underbara dag! Ska bli spännande att höra mer när vi snart ses. Jag hoppas på några yogalektioner när ni kommer hit. Fortsätt njut och ta vara på tiden! Längtar tills ni kommer! Kram Anni

    • Du kommer få höra allt om vår resa och fantastiska bröllopsdag! Yoga kan jag lova det med!:) Ska bli så himla kul att ses! Kram Ki

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.