Välkomna till Hälsotugg Yoga!


Äntligen är projektet jag jobbat hårt med på sistone färdigt – Hälsotugg Yoga!! Är du nyfiken på yoga och vill börja där du känner dig trygg? Kanske har du inte tid eller möjlighet att gå till en studio eller känner du dig ännu inte helt bekväm med att yoga i grupp  – då kan hemmayoga vara något för dig!

Det här är en yogaguide som ger dig allt du behöver för att yoga hemma! Vare sig du är ny till yoga eller en van yogi så har denna guide något för dig. Att yoga hemma är fantastiskt smidigt då det ger dig möjligheten att yoga på dina villkor, utefter dina förutsättningar och mål.

I yogan arbetar vi med kroppen och knoppen och lär känna oss själva via rörelser och andningsövningar, allt sker i din egen takt. Yoga är för alla, det handlar inte om att kunna göra häftiga rörelser eller liknande, utan mer om ett möte med dig själv, din kropp och ditt sinne efter dina förutsättningar. Många gånger har jag hört  ”jag är för stel för yoga”, då brukar jag skojsamt fråga ”är du även för smutsig för att duscha?” =)

Kursen är framtagen av Kristin Scherdin som är utbildad Hatha Yogalärare. Den här guiden består av 9 moduler (totalt 84 videos) med olika innehåll. Den första är en introduktion till yoga som tar upp viktiga delar för ett säkert utförande av yoga hemma och vad som är bra att tänka på. Modul 2 till och med 6 består av yogapositioner med förklaringar av teknik och utförande. Modul 7 och 8 består av kortare och längre yogapass med olika fokus. Den sista modulen tar upp olika andningsövningar och meditationer.

För en engångssumma på endast 399:- blir hela den här yogaguiden din, med obegränsad tillgång till alla videos! 

Välkommen till Hälsotugg Yoga, jag hoppas att vi ses på mattan!

/Kristin

4 Responses to “Välkomna till Hälsotugg Yoga!

 • Jättebra men jag ser inte ditt ansijte i mobilen!

  • Hej Eva! Tack så mycket! Vad konstigt! Menar du på yogasidan eller på bloggen? Båda två fungerar bra på min mobil och det syns tydligt…

   Kram Kristin

 • Gud va imponerande ni är alltså!!
  Vilket jobb du måste lagt ner!!
  Heja er!!

  Köper gärna videosarna när jag har bättre med klirr!!

  Lycka till med försäljningen!!

  • Tack så jättemycket!! Ja det blev lite större projekt än jag trott men har fått hjälp med det tekniska, (annars hade sidan aldrig funnits=) så det hela har gått väldigt bra! Vad roligt att höra att du är intresserad, 399:- skrapar du ihop snabbt=)

   Mvh Kristin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.