Hur ser din livscirkel ut?

livscirkelI mitt jobb som hälsocoach ser jag till helheten, det är många pusselbitar som behövs för att vi ska må bra. Det är så mycket mer än bara bra mat och rörelse! Bland annat använder jag denna livscirkel för att kunden ska få en översikt och ökad medvetenhet om hur de olika områdena i livet känns just nu och vad målet är framöver. Det är lätt att bara köra på och låta åren flyga förbi utan eftertanke och reflektion, men det är när vi stannar upp, ser över vår situation och känner efter vad vi vill som insikterna kommer om vad som är viktigt för oss. Livscirkeln är precis som du, unik och det finns inga rätt och fel, så utgå helt ifrån dig själv. Något som kan kännas rätt för en person, kan kännas helt fel för en annan.

Hur ser DITT LIV ut?livscirkeln

 1. Placera en prick på linjen i varje kategori på din nivå av tillfredsställande av varje område. Placera en prick mot mitten för att indikera missnöje och utåt cirkeln för tillfredsställelse. De flesta kanske hamnar någonstans mitt emellan (se exempel).
 1. Koppla ihop punkterna för att se din livscirkel.
 1. Identifiera obalanser. Kom fram till vilka områden som behöver mer tid och energi för att skapa balans. Fundera på hur du önskar att din livscirkel ska se ut.

  Önskar du jobba vidare med detta och gå djupare så är du varmt välkommen att boka in Hälsocoaching med mig! Skype fungerar jättebra så det spelar ingen roll vart du bor!

   

   

  © Institute for Integrative Nutrition | Used with permission

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.