Julklappstips!

Julklappstips! Varför inte ge vänner och familj något som är hälsofrämjande och minskar användandet av kemikalier i vardagen! Eteriska oljor är svaret! Du kan antingen ge oljorna som de är, eller göra egna produkter (deo, handtvätt, parfym etc) och ge dem som julklapp! Produkterna är enkla att göra när man har oljorna hemma, om ni vill att jag visar exakt hur man gör så är det bara att hojta till! För fler tips på användningsområden kika in videoserien om eteriska oljor här på bloggen. I det här inlägget berättar vi mer om startkitet – det perfekta sättet att komma igång med oljorna.

För mig är kvaliteten och renheten A och O när jag ska använda oljor, jag har testat olika märken och funnit dessa som allra bäst. Eftersom Young Living själva sköter och har kontroll på hela processen från frö till försegling, samt regelbundet gör oberoende kontroller så känner jag mig trygg att använda dem inte bara på mig själv utan på min lilla tjej och även hund.

  • Om du är sugen på att testa någon av dessa fantastiska oljor är processen enkel:

    – Klicka här för att beställa
    – Välj ditt land och dubbelkolla att mitt medlemsnummer är förifyllt (2512164) så stöttar du Hälsotugg och jag kan skicka info och recept!
    – Välj sedan medlemskap (för bäst pris) och där rekommenderar jag ett Premium Startkit så får du även en doftspridare (11 oljor + doftspridare för ca 1500kr). Perfekt för att komma igång och inkludera dessa oljor i din vardag!=) Hojta till med frågor!
    /Kristin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.