PCOS- guide!

Känner du någon som fått diagnosen PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome), eller kanske är det du själv? Då kan denna PCOS guide vara till hjälp!! Min personliga erfarenhet av PCOS kan ni läsa mer om här. Jag kommer väl ihåg hur ensam och vilsen jag kände mig efter att ha fått diagnosen och med det enda rådet att börja äta p-piller.. Därför valde jag att skriva ihop en (förhoppningsvis) hjälpsam guide, med önskan att andra inte ska behöva känna sig lika ensamma, vilsna, förvirrade och kanske även hopplösa..!

I denna skriftliga guide tar jag bland annat upp kort bakgrundsinformation av PCOS, mina 6 riktlinjer för att få tillbaka hormonerna i balans (som jag själv använde mig av), 1 veckas menyförslag, meditationsvideos, samt tips på träningsvideos som är hormonvänliga.

Kostnaden för guiden är 299kr och kan betalas via swish till 123 388 0341. Skriv email vid betalning så mejlar jag över guiden. Om detta låter som något som kan vara till hjälp för dig, eller någon du känner – tveka inte att testa eller hör av dig för mer information!

/ Kristin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.