Hälsocoaching

Håller du med om att din hälsa är det mest värdefulla du har? Är du redo att investera i dig själv??

Våra kroppar försöker vara så friska de kan, det är varje cells syfte, men de kan bara vara så friska som miljön de befinner sig i. Varje val du gör påverkar din hälsa och som hälsocoach guidar jag dig i resan till att bli mer medveten att leva en preventativ livsstil som sätter dig i förarsätet för din hälsa och för dig närmre dina mål.

Sättet många lever på idag i vår stressade värld med mycket processerad mat och en inaktiv livsstil är långt ifrån vårt naturliga tillstånd och hur vi är designade att leva. Mitt fokus ligger på att komma tillbaka till att uppfylla kraven för hälsa genom det enkla, det naturliga i att äta riktig mat, röra på våra kroppar, spendera tid i naturen, kvalitetssömn etc. Det finns inte ett rätt sätt som passar alla att leva. Vi är alla olika med olika livsstil och värderingar. Mitt mål är att guida dig att hitta sunda vanor och en livsstil som bäst passar dig. Som hälsocoach guidar och stöttar jag dig att hitta obalanser i ditt liv samt att göra hållbara förändringar i din livsstil som behövs för att du ska må så bra du kan och få ut det mesta av ditt liv.

Hälsotuggs 3 Månaders Kick Start Program
Detta program vänder sig till dig som vill utforska kost och livsstilsval som passar dig bäst och du är motiverad att satsa järnet och göra mer intensiva förändringar för att fastslå nya vanor. Hur mycket kan du förbättra din hälsa och livsstil på 3 månader?

  • 6 coachingtillfällen på 50 min vardera under 3 månader, vi har möte på telefon/skype varannan vecka.
  • Du får en variation av recept, träningstips, övningar, artiklar, bok-tips – för att komplettera ditt individuella program.
  • Personliga rekommendationer vid varje tillfälle
  • Mellan våra samtal kan du maila mig med dina frågor för personlig stöd.

Pris: 2999 kr 

Hälsotuggs 6 Månaders Naturlig Hälsa Program
Detta program vänder sig till dig som vill hitta din naturliga hälsa genom att utforska kost och livsstilsval som passar dig bäst, små steg för långsitkig hållbarhet. Detta längre program ger dig tid att i egen takt göra förändringar som naturligt kommer att bli vardagliga vanor.

  • 12 coachingtillfällen på 50 min vardera under 6 månader, vi träffas eller har möte på telefon/skype varannan vecka.
  • Du får en variation av recept, träningstips, övningar, artiklar, bok, filmtips – för att komplettera ditt individuella program.
  • Kan inkludera personlig matlagningsklass eller shopping hjälp.
  • Personliga rekommendationer vid varje tillfälle.
  • Mellan våra samtal kan du maila mig med dina frågor för personligt stöd.

Pris: 5900 kr

         HälsocoachingÄr du redo att investera i dig själv? Boka in ett första GRATIS samtal idag?

 

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.