Yoga vid poolen

Sommaren är här för oss i Australien och dagarna är varma (30-35 grader närmsta dagarna..!). Lyckligtvis har vi en pool som svalkar oss samt härliga vindar som blåser då vi bor på en kulle. Vi har nu bott i huset ett par veckor och börjar sakta men säkert komma i ordning och göra oss hemmastadda. Det är mycket som ska fixas och allt fungerar inte riktigt lika effektivt som hemma. Den största utmaningen tycker jag är att veta när det är för varmt för Meya, jag gillar att ta med henne på så mycket som möjligt och här har hon varit med och handlat cyklar, säng, bil, på marknad, cafeér med mera, men asfalten blir riktigt varm så det gäller att hålla koll på tassarna. När vi är hemma och jag tycker det är för varmt att gå barfota på plattorna, så kan hon gå och lägga sig och sola på de stekheta plattorna och stannar i 5-10 min… Knäppgök?? I vilket fall så kollar jag tassarna ofta och än så länge ser de bra ut (jag smörjer dem även med kokosolja så de inte blir torra och därmed lättare brännskadas).

Även om ni har svalare temperaturer hemma så går det lika fint att följa med på detta 20-minuters yogapass inomhus. Här kör jag ett yogaflow som involverar rörlighet, styrka och balans medan Meya hittar på lite av varje=). Följ med rörelserna i videon, pausa om det behövs och återkom med frågor om det dyker upp några!

För mer grundläggande teknikvideos, fler pass och tips för att komma igång med yoga hemma, kika in på Hälsotugg Yoga

Saknar du yogamatta kan du enkelt beställa hem en via Sportamore, klicka på länken nedan så stöder du samtidigt Hälsotugg=)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.