4-veckors livsstilsprogram!

Hälsotugg bildMånga strävar efter att förbättra sin hälsa men vet inte riktigt vart de ska börja eller känner sig förvirrade av motsägande information. Känns detta bekant? För att underlätta för mina kunder i Australien har jag utformat ett ”4 Week Lifestyle Program” där jag tar upp grundläggande verktyg till att leva en hälsosam livsstil långsiktigt. Denna information och dessa tips kanske även kan vara till hjälp för dig! Varje vecka har ett specifikt ämne i fokus samt en video med avslappnande yoga och andningsövningar som jag guidar dig igenom (allt är online och på engelska).

Upplägg av 4-veckors livsstilsprogram:
Vecka 1: Kost- Hur läser man egentligen en innehållsförteckning?  Varför är det så mycket viktigare att räkna kemikalier än kalorier? Hur kan en ”vanlig kosthållning” skapa låggradig inflammation i kroppen? Varför är det så viktigt med kritiskt tänkande och att ifrågasätta information? Och viktigast av allt, vilka steg kan du ta för att förbättra din kosthållning?

Vecka 2: Träning – Vad försöker din kropp kommunicera med dig? Varför är det så viktigt att lyssna på sin egen kropp? Lär dig tips hur du lätt kan få in mer rörelse under dagen och sitta mindre!

Vecka 3: Sömn – Alla vet vi hur viktig sömnen är för vår hälsa men vilka enkla knep kan man göra för att förbättra den? Hur hänger sömnen ihop med vårt immunförsvar, vårt välmående, vår vikt etc?

Vecka 4: Stress – Förmodligen det viktigaste ämnet av de alla! Hur kan vi minska på det som stressar oss? Hur kan vi bäst stötta oss själva genom olika former av stress? Hur kan en hälsofilosofi vara till nytta? Vår andning är det verktyg som snabbast sänker stressnivån i kroppen och är alltid tillgängligt! Lär dig olika tekniker för att hitta den som bäst passar dig.

En gång i veckan under fyra veckor får du som deltar ett informativt dokument, med verktyg och handlingssteg för att underlätta etableringen av nya vanor. Det är inga specifika startdatum utan du väljer när du vill börja. Låter detta som något för dig eller någon du känner? Investera då i din hälsa! Hela 4-veckorsprogrammet är endast 299kr! För att registrera dig mejla till kristin@halsotugg.se eller kristin.scherdin@gmail.com och om du är nyfiken på att veta mer, tveka inte att ställa dina frågor!

/Kristin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.