Eteriska oljor – Startkit för att att komma igång!

Som avslutning på videoserien om eteriska oljor kommer här ett väldigt kort avsnitt som underlättar för dig som vill ta nästa steg och beställa oljorna för att börja använda dem i din vardag! För mig är kvaliteten och renheten A och O när jag ska använda oljor, jag har testat olika märken och funnit dessa som allra bäst. Eftersom Young Living har kontroll på hela processen från frö till försegling samt använder sig av stränga kontroller så känner jag mig trygg att använda dem inte bara på mig själv utan på min lilla bebis och även hund.

Det som fick mig att komma igång ordenligt med att använda Young Livings oljor i vardagen var när jag köpte ett startkit. Startkitet ger enorm valuta för pengarna med 11 av de mest använda oljorna samt en doftspridare. Alltså det perfekta valet för personer som på allvar vill förändra sina liv!. Medlemspris för hela startkitet är ca 1563 kr, ordinarie pris ca 3100 kr.  

Kitet innehåller eteriska oljorna:

 • Lavendel 5 ml
 • Pepparmynta 5 ml
 • Citron 5 ml
 • Frankincense 5 ml
 • Copaiba 5 ml
 • Thieves® 5 ml
 • Purification TM 5 ml
 • R.C. TM 5 ml
 • DiGize 5 ml
 • PanAway TM 5 ml
 • Stress Away™ 5 ml
 • Orange+ 5 ml (bonus)

Doftspridaren stängs av automatiskt efter fyra timmar om man inte stänger av den själv och sprider oljorna samt höjer luftfuktigheten i rum upp till 30 kvm. När du väljer att bli medlem och köper ett startkit får du 24% rabatt på detaljhandelspriset på alla Young Livings produkter (i jämförelse med om du istället registrerar dig som distributör). Det finns inga krav som medlem.——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 • Om du är sugen på att testa någon av dessa fantastiska oljor är processen enkel:

  – Klicka här för att beställa
  – Välj ditt land och dubbelkolla att mitt medlemsnummer är förifyllt (2512164) så jag kan skicka info och recept!
  – Välj sedan medlemskap (för bäst pris) och där rekommenderar jag ett Premium Startkit så får du även en doftspridare (11 oljor + doftspridare för ca 1500kr). Perfekt för att komma igång och inkludera dessa oljor i din vardag!=) Hojta till med frågor!/Kristin

3 Responses to “Eteriska oljor – Startkit för att att komma igång!

 • Hade en tid när jag försökte komma igång eteriska oljor i badet och i köket, men blev snabbt sämre och nu tål jag inga dofter alls. Har tom blivit medvetslös av rökelse.
  Vad beror det på?

  • Hej Tove! Vad tråkigt att höra om din upplevelse! Det är väldigt svårt att säga vad det beror på, det första jag tänker på är kvaliteten på oljorna. Många oljor på marknaden hävdar att de är ”rena”, även om om det tyvärr inte alltid är fallet. Jag har vänner som fått allergiska reaktioner av oljor som just var av sämre kvalitet och innehöll syntetiska ämnen, men när de testade Young Livings oljor (som garanterat är 100% rena, annars hade jag inte använt dem på min familj och mitt barn..!), fick de inga såna reaktioner. Vilka märken har du testat?

   Mvh Kristin

 • Var hittar jag info om vilken doftspridare som ingår i startkitet du rekommenderar här?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.