Pannlampa till löpturenPannlampa till löpturen

Det bästa med att våren är på ingång är ändå att jag kan börja löpa ute igen. Det har varit att traska till gymmet hela vintern för att springa på bandet den här vintern, men nu ser jag snart ljuset i tunneln och min favoritrunda i spåret är nära. På tal om ljus förresten så var jag inne på Ljusgiganten.se här om veckan och köpte en pannlampa för just detta avseende. Förra året tappade jag min pannlampa i golvet och den har aldrig återhämtat sig efter det. Så det var inte mer än rätt att jag lyxade till det med en något mer stabil modell som även klarar lite hårdare tag utan att för den delen lägga av. Jag tog en lampa med flera olika ljusalternativ och jag kan på så sätt välja om jag vill att det ska lysa smalt och långt, kort och brett eller blinkande (strobe).

Pannlampa med perfekt ljusbild

Jag tog en testrunda här om dagen för att prova min nya löparkompis och jag måste säga att jag blev minst sagt imponerad. Pannlampan ät användarvänlig, en lättviktare och med medföljande accessoarer. Utöver en föredömlig ljusbild så uppskattade jag även det större batteriet som medföljer och som sitter separat på baksidan av pannbandet. Detta möjliggör nämligen ytterligare längre batteritid och jag kan med fördel använda lampan vid exempelvis halvvasan nästa år (om jag nu ska hålla mitt nyårslöfte, orken till trots).

I övrigt levererade Ljusgiganten en smidig och snabb köpupplevelse utan massa knussel. Jag kan absolut tänka mig att handla där igen.

0 Comment

Mental och fysisk hälsa är viktigtMental och fysisk hälsa är viktigt

I vårt stressiga samhälle prioriteras framgång före välmående. Vi tänker mer på att uppnå en högre status än att istället tänka på vårt välbefinnande. Hälsan är inte bara viktig, den är det viktigaste du har i livet. På Hälsotugg delar jag med mig av tips för att uppnå eller upprätthålla en god fysisk och mental hälsa, då dom båda går hand i hand med varandra. Inlägg om hälsa kommer att blandas med egna historier och erfarenheter för att undvika att sajten blir enformig.

0 Comment