Specialerbjudande till Hälsotugg Träning!

Hälsotugg Träning är sammansatt för dig som vill träna där det passar dig, på ett smidigt sätt! Allt du behöver är en dator, mobil eller padda. Guiden består av 8 delar med totalt 88 videos. Det finns övningar uppdelade för överkropp, underkropp och bål, samt många pass att välja mellan på 5-30 min med varierande fokus!

Vare sig du vill lära dig teknik, nya övningar, köra färdiga pass eller sätta ihop egna pass, så underlättar Hälsotugg Träning processen för dig!

Nedan ser ni en av övningarna från sidan, att lyfta är något vi alla regelbundet gör, men kanske sker det omedvetet. Att använda benens styrka mer än ryggen vid lyft, är något vi ofta glömmer även om vi alla egentligen vet det! Vad det än må vara vi lyfter (i detta fall en 25kg hund) så är det viktgaste att försöka använda benen så mycket som möjligt!=) Labradoren Meya tycker om att vara med där det händer, så ni kommer att träffa på henne i en del av filmerna!

För fler tips och övningar är det bara att kika in på Hälsotugg TräningSpara tid och gör träningen lätt att passa in i ditt schema. Det enda du behöver göra är att registrera dig på sidan och sedan klicka på valfri övning eller pass och börja träna!

Ordinarie pris för obegränsad tillgång är 399:- via Paypal, men du får tillgång för endast 299:- om du betalar via Swish till nummer 123 388 0341, ange email och namn som meddelande så aktiverar vi ett konto åt er på sidan. Obs! Erbjudandet gäller endast till sista maj!

Smidigare än så här blir det inte, så kom igen och träna med mig!=) www.traning.halsotugg.se

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.